از کاخ باکینگهام تا برج جده: این تصاویر تکان دهنده نشان می دهند که اگر فرایند کنونی گرمایش جهانی ادامه یابد تنها با 3 درجه افزایش دما، چه بناها و شهرهای مشهوری به زیر آب خواهند رفت
به گزارش وبلاگ نام تو، دانشمندان اقلیمی هشدار داده اند که بدون اقدام فوری و قاطع برای کاهش انتشار دی اکسید کربن، بعضی از نمادین ترین مکان های دیدنی دنیا تا سال 2050 می توانند زیر آب قرار بروند.

به گفته Climate Central، یک مرکز غیرانتفاعی واقع در پرینستون که آخرین تحقیقات در علوم اقلیمی را تجزیه و تحلیل می نماید، در طول عمر شاهزاده جورج، بخش زیادی از کاخ باکینگهام می تواند زیر آب قرار گیرد.
کاخ باکینگهام در صورت افزایش 1.5 درجه و 3 درجه دما تا سال 2050:
در این مطالعه، تیم تحقیق در خصوص تاثیر افزایش سطح دریا در صورت ادامه فرایند انتشار فعلی گازهای گلخانه ای، دو سناریوی افزایش دما به اندازه 1.5 درجه سانتیگراد و 3 درجه سانتیگراد را آنالیز نموده است.
حتی با افزایش 1.5 درجه تا سال 2050، که حداکثر افزایش پیشنهاد شده به وسیله سازمان ملل متحد به اسم بخشی از توافق اقلیمی پاریس است، همچنان سیل در شهر های بزرگ وجود خواهد داشت.
حتی برج جده، اولین ساختمان 1 کیلومتری دنیا، اگر انتشار گاز های گلخانه ای را کاهش ندهیم، آسیب خواهد دید.
یک گزارش تازه هشدار داده است که در عرض 5 سال دنیا ممکن است بیش از 1.5 درجه سانتیگراد گرم تر گردد.
مرکز فضایی هوستون در صورت افزایش 1.5 درجه و 3 درجه دما تا سال 2050:
پنتاگون در صورت افزایش 1.5 درجه و 3 درجه دما تا سال 2050: :
سازمان ملل متحد هشدار داده سرعت تغییرات آب و هوایی حتی در پی کاهش فرایند رشد صنعتی به خاطر همه گیری دنیای کرونا COVID-19 کاهش نیافته است و دنیا در نبرد خود برای کاهش انتشار کربن عقب مانده است.
سازمان دنیای هواشناسی (WMO) گفت که این همه گیری تنها باعث کاهش موقت انتشار CO2 در سال گذشته شد و برای معکوس کردن افزایش سطح گاز های گلخانه ای در جو کافی نبود.
WMO در گزارش United in Science 2021 خود بیان کرد که اهداف کاهش تحقق نمی یابد و به احتمال زیاد دنیا به هدف توافق پاریس دست نخواهد یافت.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: ما به نقطه عطفی در خصوص احتیاج به اقدامات اقلیمی رسیده ایم.
با این حال هر تلاشی برای کاهش فرایند گرمایش زمین، می تواند نقاط زیادی از دنیا را نجات بدهد.
یکی از نمونه ها میدان Plaza de la Catedral در هاوانا، کوبا است که با افزایش 1.5 درجه تقریباً صدمه نمی بیند، اما با افزایش دمای 3 درجه تقریباً به طور کامل غرق می گردد:
مطالعه منتشر شده در Environmental Research Letters معین می نماید که چه مکان هایی ممکن است در درازمدت در نتیجه اقدامات اقلیمی امروزی نجات یابند یا امیدی به بقایشان نیست.
مذاکرات آب و هوایی COP26 سازمان ملل قرار است از 1 تا 12 نوامبر در گلاسکو اسکاتلند برگزار گردد در این مذاکرات تصمیماتی اتخاذ می گردد و تعهداتی در سطح تغییرات مالی کشور ها برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، اخذ می گردد.
اگر چیزی تغییر نکند و ما به راستا افزایش 3 درجه ای یا بیشتر خاتمه ندهیم، صد ها شهر ساحلی و سرزمین هایی که امروزه بیش از یک میلیارد نفر در آنها زندگی می نمایند در خطر غرق شدن دائمی خواهند بود.
این تحقیق، همراه با داده ها و تصاویر Google Earth، تصویر دقیقی از سطح آب ها در آینده در بیش از 200 مکان ساحلی در سراسر دنیا را پیش چشم ما مجشم نموده است.
داکای بنگلادش در دو سناریوی افزایش 1.5 درجه و 3 درجه ای دمای میانه دنیا:
تصویرسازی آینده ما را ناامید می نماید. با سناریو های کنونی تغییرات آب و هوایی، حتی شهر دبی هم دچار سیل می گردد.
گزارش خدمات دریایی کوپرنیکوس در خصوص شرایط اقیانوس که ماه گذشته منتشر شد، نشان داد که سطح دریا در سراسر دنیا با نرخ هشداردهنده 0.3 سانتیمتر در سال افزایش می یابد.
سرنوشت برج جده در صورت تداوم فرایند فعلی:
مطالعه دیگری که در ماه ژوئیه منتشر شد، نشان داد که تغییرات آب و هوایی می تواند 410 میلیون نفر را در منطقه ها ساحلی در سراسر دنیا در معرض خطر افزایش سطح آب دریا ها تا سال 2100 قرار دهد که بیش از 53 درصد از برآوردهای قبلی بیشتر است.
بدون اقدام فوری برای مقابله با تغییرات اقلیمی، 216 میلیون نفر تا سال 2050 مجبور به مهاجرت به منطقه ها دیگر کشور خود خواهند شد.
به گفته محققان، فقیرترین نقاط دنیا بیشترین آسیب را خواهند دید در این گزارش آمده که چنین حرکاتی تنش قابل توجهی را بر منطقه ها غرق آب شده و منطقه ها مهاجرپذیر وارد خواهد نمود و دستاورد های توسعه مالی را دچار خطر خواهد نمود.
میانه دنیای بالا آمدن سطح دریا است حدود 20 تا 23 سانتیمتر از سال 1880 تا حالا است، اما یک سوم از این افزایش، در دو و نیم دهه گذشته رخ داده است.
کیپ تاون در دو سناریوی افزایش 1.5 درجه و 3 درجه ای دمای میانه دنیا:
دوبلین در دو سناریوی افزایش 1.5 درجه و 3 درجه ای دمای میانه دنیا:
منبع: dailymail
منبع: یک پزشک