بخش خصوصی ساوه برای بازسازی پنج اثر تاریخی مشارکتی 500 میلیارد ریالی داشته است
به گزارش وبلاگ نام تو، ایرنا/ براساس آخرین اخبار واصله، بخش خصوصی ساوه برای بازسازی پنج اثر تاریخی مشارکتی 500 میلیارد ریالی داشته است.
مشارکت بخش خصوصی به عنوان یکی از راهبردهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفته است و در نقاط مختلف کشور پیگیری می گردد.
این روند در شهرستان ساوه که 430 اثر تاریخی شناسایی شده و 130 اثر ثبت شده در لیست آثار ملی دارد یکی از مسایل حیاتی است که به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساوه، طی چند سال گذشته پنج نفر از سرمایه گذاران بخش خصوصی در راستای بازسازی آثار با این اداره مشارکت داشته اند.
رضا ایاز اظهار کرد: این آثار شامل عمارت حاکم متعلق به دوره زندیه، امامزاده سید اسحاق متعلق به دوره صفویه و سلجوقی، خانه جوکار و خانه رضوی متعلق به دوره زندیه و آب انبار میرزا حسین عاملی متعلق به دوره صفویه است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران بخش خصوصی برای بازسازی این آثار حدود 500 میلیارد ریال اعتبار هزینه نموده اند، اضافه نمود: بعضی از این آثار به صورت ملکی و بعضی به صورت اجاره ای در اختیار این افراد واقع شده است که تمام مراحل بازسازی براساس نظریه های کارشناسی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت گرفته است.
ایاز گفت: هم اکنون 16 امارت تاریخی در ساوه که در مالکیت بخش خصوصی است، به بازسازی احتیاج دارد و دولت برای هر کدام با توجه به شرایط موجود آن تسهیلات مقرون به صرفه قیمت بالای 10 میلیارد ریال پرداخت می نماید.
منبع: همگردی