راه اندازی دبیرخانه ملی در شهرستان های ثبت ملی شده به کجا رسید؟

به گزارش وبلاگ نام تو، معاون صنایع دستی کرمانشاه درخصوص برنامه ریزی های صورت گرفته برای راه اندازی دبیرخانه ملی چهار شهر و روستا توضیحاتی ارائه داد.

راه اندازی دبیرخانه ملی در شهرستان های ثبت ملی شده به کجا رسید؟

امین کوگانی معاون صنایع دستی استان ضمن تائید خلاء وجود دبیرخانه در سه شهر و یک روستای ثبت ملی شده استان، گفت : با وجود اینکه کرمانشاه یکی از استان های غنی از نظر صنایع دستی است، اما متاسفانه تا به امروز آنطور که باید از این نظر معرفی نشده ایم و حتی سه شهر و یک روستای ثبت ملی شده ما هم چندان در کشور شناخته شده نیستند که نشان می دهد در این زمینه بعضی اقدامات انجام نگرفته است.

وی توضیح داد: در این راستا برنامه ریزی هایی را در دستور کار قرار داده ایم که در گام اول باید بازارچه های صنایع دستی را در این شهر ها راه اندازی کنیم و پس از آن به سراغ راه اندازی دبیرخانه و سایر اقدامات دیگر برویم.

معاون صنایع دستی استان با بیان اینکه در مرحله اول رایزنی ها برای راه اندازی بازارچه صنایع دستی شهر هرسین به عنوان شهر ملی گلیم شروع شده، اعلام نمود: در این رابطه رایزنی های زیادی را با بعضی از مسئولان این شهرستان داشتیم و به نتایج مثبتی هم رسیدیم.

وی راه اندازی بازارچه های صنایع دستی دو شهر و یک روستای دیگر ثبت ملی شده را در گام بعدی مطرح نمود و گفت: پس از راه اندازی بازارچه های صنایع دستی، راه اندازی دبیرخانه های ملی آن ها را انجام خواهیم داد.

کوگانی در مورد کارکرد های دبیرخانه ملی هم مطرح نمود: این دبیرخانه ها در راستای آموزش، توسعه رشته ها، شناسایی کارگاه ها و هنرمندان صنایع دستی و ساماندهی آنها، تهیه بانک اطلاعاتی از آنها، فراهم کردن بستر های ثبت بین المللی این شهرها، بسته بندی، بازاریابی و فروش، برندسازی و تجارت الکترونیک، برپایی نمایشگاه ها، تبلیغات و... اقدام خواهند داشت که در نهایت خروجی این فعالیت ها به مطرح شدن نام آن شهر در کشور منتج می گردد .

وبلاگ نام تو کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "راه اندازی دبیرخانه ملی در شهرستان های ثبت ملی شده به کجا رسید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی دبیرخانه ملی در شهرستان های ثبت ملی شده به کجا رسید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید