طرز تهیه نان گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی
به گزارش وبلاگ نام تو، نان گریسینی یک نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به شکل لوله ای و بلند تهیه می گردد.
نان گریسینی (به انگلیسی: Grissini Breadsticks) نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می گردد.
این نان ترد را معمولا با ادویه ها و سبزی های مختلف طعم دار می نمایند. از سیر، زیره، ریحان، جعفری، کنجد، نمک دریا درشت، خشخاش، پنیر پارمزان، تخم کتان و رزماری میتوانید برای طعم دار کردن نان گریسینی بهره ببرید.
این نان را به حالت کشیده و بلند مانند مداد باریک یا درشت یا به میزان سیگار برگ فرم می دهند و به همراه پیش غذا ها سرو مینمایند.
نان گریسینی
مواد لازم:
طرز تهیه
آب ولرم، مایه خمیر و نمک را مخلوط کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاید.
آرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به دست نچسبد، روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید. اگر با ماشین خمیر زن کار می کنید 10 دقیقه ورز دادن کافی است.
روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جایی گرم استراحت دهید تا حجمش دو برابر گردد.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید یکدست گردد.
مواد طعم دار کردن را در کاسه های مختلف بریزید و کناری بگذارید.
خمیر را به 30 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر چانه حدود 15 گرم وزن داشته باشد.
چانه ها را با دو دست به طول 30 سانتی متر رول کنید. هر چه رول ها نازک تر شوند. نان ها در نهایت تردتر و بیسکویتی تر خواهند شد.
هر رول را داخل مواد رومال فرو کنید و سپس در مواد طعم دار کردن بزنید.
رول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 - 20 دقیقه در فر 220 درجه قرار دهید تا بپزد.
اگر فر شما فن دارد دما را روی 200 درجه تنظیم نمایید.
منبع: بیتوته
منبع: فرارو