طرز تهیه گل در چمن گیلانی ، این غذای ساده و فوری را امتحان کنید
به گزارش وبلاگ نام تو، گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت های بسیار خوشمزه گیلانی است. این غذا به علت وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی مانند ویتامین K، C و A است. در این مطلب طرز تهیه گل در چمن گیلانی آموزش داده شده است.
به گزارش وبلاگ نام تو، گل در چمن لوبیا سبز و فیبر زیادی دارد که برای دستگاه گوارش بسیار مناسب است. لوبیا سبز دارای خواص ضد سرطانی و برای افسردگی بسیار مناسب است. گل در چمن را می توانید با روش پخت متفاوت و مواد اولیه مختلف مانند با قالب و یا اسفناج تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه گل در چمن
لوبیا سبز: 200 گرم
سیر: 2 حبه
گوجه فرنگی: 3 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
زعفران: 2 ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم
طرز تهیه گل در چمن
مرحله اول: آماده سازی مواد
لوبیا را بشورید و آن ها را روی تخته برش به صورت درشت خرد کنید و آن ها را داخل قابلمه آب روی حرارت میانه قرار دهید تا بپزد. بعد از پخته شدن لوبیاها آن ها را از صافی رد کنید. سیر را بشویید و آن ها را له یا پوره کنید. گوجه فرنگی را بشویید و آن ها را از وسط نصف کنید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. کتری را روشن کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید. زعفران را بسایید و داخل ظرف بریزید و آب جوشیده به اندازه 2 قاشق غذا خوری به زعفران اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ظرف را روی کتری قرار دهید تا زعفران رنگ باز کند.
مرحله دوم: تفت مواد
در تابه مناسب اندازهی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. سپس سیر پوره شده را با تابه اضافه کنید و سیرها را تفت دهید تا از خامی خارج شوند و بوی سیر پخش گردد. بعد از تفت دادن سیرها نوبت اضافه کردن گوجه های پوره شده است. گوجه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی پخته گردد. سپس تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا با گوجه ها مخلوط گردد و از لختگی خارج گردد.
مرحله سوم: اضافه کردن لوبیا سبز
بعد از این که مواد با هم ترکیب شدند نوبت اضافه کردن لوبیا سبز های از قبل پخته شده است. لوبیاها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید و هم بزنید. بعد از کمی تفت دادن ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه است، آن ها را اضافه کنید و بعد زعفران از قبل دم نموده را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد به زعفران آغشته گردد. بعد از 2 و 3 دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
مرحله آخر: سرو گل در چمن
بعد از این که شعله را خاموش کردید گل در چمن شما آماده شده است در ظرف مناسب سرو کنید و برای تزئین روی آن می توانید از اندازهی گوجه گیلاسی خرد شده و جعفری ریز شده بهره ببرید. لیمو ترش تازه و آبدار هم می توانید در کنار بشقاب سرو قرار دهید و به همراه نان داغ تازه و حتی برنج ایرانی سرو کنید. نوش جان.
نکات کلیدی برای تهیه گل در چمن
گل در چمن را می توانید با زیتون و سیر ترشی و دوغ سرو کنید.
می توانید لوبیا سبز را در سایز های مختلف خرد کنید.
می توانید از پیاز داغ داخل غذا بهره ببرید.
به دلخواه می توانید اندازه سیر را کم و زیاد کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین