برترین روش سرخ کردن قارچ بدون احتیاج به روغن و کره
به گزارش وبلاگ نام تو، پختن قارچ ساده به نظر می رسد، ولی وقتی پای عمل به میان می آید، احساس می کنید یک جای کار می لنگد و قارچ ها به شیوه سرآشپزها آماده سرو نمی شوند؛ گاهی آب می اندازند و مجبور می شویم نیم ساعت تمام منتظر خشک شدن آب قارچ ها بمانید، گاهی سیاه می شوند و گاهی بافت شل و لاستیکی پیدا می نمایند. ما در این مطلب یکبار برای همواره گره این مشکل را باز می کنیم. اینبار برترین روش سرخ کردن قارچ بدون احتیاج به کره و روغن اضافه را با شما درمیان می گذاریم تا از این به بعد برای پخت پیتزا، پاستا، فینگرفودها و حتی سوپ قارچ تان به مشکل برنخورید.
مواد لازم برای سرخ کر ن قارچ
- قارچ خرد شده 100 گرم
- نمک دریا یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- کره پاستوریزه کاله (در صورت تمایل) خرید آنلاین به اندازه لازم
- سیر (در صورت تمایل) یک حبه
- جعفری خرد شده (در صورت تمایل) دو قاشق غذاخوری
برترین روش سرخ کردن قارچ
مرحله اول
پخت قارچ و نگهداری آن روش های متفاوتی دارد. در این روش ابتدا قابلمه را روی اجاق بگذارید تا گرم گردد. سپس قارچ های خرد شده را بدون روغن یا آب در قابلمه بریزید تا با آب خودشان بپزند و طعم قارچ ها حفظ گردد. در زمان پخت حرارت زیر تابه نباید چندان کم باشد تا به جای جمع شدن آب در تابه، تنها بخار آب از آن بلند گردد.
مرحله دوم
بسته به حرارت شعله اجاق گاز، پخت قارچ ها حدود پنج تا 10 دقیقه وقت خواهد گرفت. برای اینکه قارچ ها به تابه نچسبند، گذشته از استفاده از تابه نچسب، باید مدام آنها را زیر و رو نموده و هم بزنید. وقتی آب اضافی داخل قارچ ها تبخیر شد و ظاهر برشته ای پیدا کردند، می توانید تابه را از روی اجاق بردارید یا اینکه به شیوه ای که در ادامه گفته شده، آنها را طعم دار کنید.
مرحله سوم
قارچ ها بدون احتیاج به اضافه کردن روغن یا کره، ظاهر خوب و طعم مناسبی پیدا خواهند کرد اما اگر مایل بودید، در سرانجام کار می توانید اندازه کمی کره در تابه بریزید تا طعم کره ای خوشایندی پیدا نمایند. نمک را می توانید در هر مرحله از پخت اضافه کنید. اما اگر تا این زمان نمکی به قارچ نزده اید، یک قاشق چای خوری نمک دریا را همراه با یک حبه سیر رنده شده و کمی فلفل سیاه به قارچ ها اضافه کنید. وقتی که چاق سرخ شد و عطر آن در آشپزخانه پیچید، می توانید دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را هم در تابه بریزید و بعد از یکی دو دقیقه چرخاندن، شعله را خاموش کنید.
منبع: کتاب کاله