سالاد لبو و سیب زمینی، طعم بی نظیر زمستانی

به گزارش وبلاگ نام تو، سالاد لبو و سیب زمینی با لوبیا را می توانید به عنوان یک شام سبک نیز میل کنید.

سالاد لبو و سیب زمینی، طعم بی نظیر زمستانی

سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا یکی از روش های خوشمزه برای تهیه سالاد است و شما می توانید در فصل پاییز و زمستان هم زمان با رسیدن لبو این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. می توانید برای مهمانی هم این سالاد را درست و با کاهو به دلخواه تزیین کنید. این سالاد با سس مایونز تهیه می گردد و شما می توانید خودتان در خانه لبو را بپزید یا از ترشی لبو بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا

  • سیب زمینی 2 عدد
  • لبوی پخته و خردشده 1.5 پیمانه
  • خیارشور خردشده 2 پیمانه
  • جعفری 1/2 پیمانه
  • لوبیا چیتی یا قرمز به دلخواه 1.5 پیمانه
  • مایونز 1 پیمانه
  • سرکه 2 قاشق غذاخوری
  • آب لبو 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری برای پخت لبو

طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا

مرحله اول

ابتدا باید لبو را بپزید. برای این کار باید لبو را خوب بشویید و بدون پوست کندن با مقداری آب داخل قابلمه بگذارید تا لبو بپزد و وقتی نرم شد از قابلمه درآورید و پوست آن را بگیرید. کمی شکر در آن بریزید و بگذارید تا آب اضافه آن کشیده گردد. فقط در حد چند قاشق غذاخوری برای سس از آب لبو باقی بماند و بعد آن را درآورید و به شکل مکعبی خرد کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در آب در حال جوش بریزید. یک عصاره مرغ برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی اضافه کنید و بگذارید تا سیب زمینی بپزد و نرم گردد. سپس آن را آبکش و صبر کنید تا خنک گردد. لوبیا چیتی را نیز از شب قبل یا 12 ساعت قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید و داخل زودپز یا قابلمه بریزید و بگذارید تا بپزد و بعد آن را آبکش کنید.

مرحله سوم

خیارشور را بشویید و خرد کنید و داخل یک کاسه تمام مواد را خوب با هم ترکیب کنید و هم بزنید. سپس جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کنید. داخل یک کاسه سس مایونز را به همراه آب لیمو و سرکه و کمی نمک خوب مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید و هم بزنید. برای سرو داخل یک کاسه کمی کاهو بریزید و سالاد تهیه شده را روی آن بریزید. می توانید جداگانه مواد را روی کاهو بریزید و در پایان با سس سرو کنید. سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیای شما آماده است. نوش جان. اگر به دستورهای آشپزی علاقه دارید، املت برنج لذیذ برای شام را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا

  • می توانید برای سهولت در کار از کنسرو لوبیا بهره ببرید.
  • اگر از ترشی لبو استفاده می کنید سرکه را برای تهیه سس حذف کنید.
  • می توانید به سلیقه خود هویج یا مواد دیگر نیز بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی برای برطرف بوی سوختگی قورمه سبزی چه کنیم؟ را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "سالاد لبو و سیب زمینی، طعم بی نظیر زمستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد لبو و سیب زمینی، طعم بی نظیر زمستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید