سالاد لبو و سیب زمینی، طعم بی نظیر زمستانی
به گزارش وبلاگ نام تو، سالاد لبو و سیب زمینی با لوبیا را می توانید به عنوان یک شام سبک نیز میل کنید.
سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا یکی از روش های خوشمزه برای تهیه سالاد است و شما می توانید در فصل پاییز و زمستان هم زمان با رسیدن لبو این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. می توانید برای مهمانی هم این سالاد را درست و با کاهو به دلخواه تزیین کنید. این سالاد با سس مایونز تهیه می گردد و شما می توانید خودتان در خانه لبو را بپزید یا از ترشی لبو بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا
- سیب زمینی 2 عدد
- لبوی پخته و خردشده 1.5 پیمانه
- خیارشور خردشده 2 پیمانه
- جعفری 1/2 پیمانه
- لوبیا چیتی یا قرمز به دلخواه 1.5 پیمانه
- مایونز 1 پیمانه
- سرکه 2 قاشق غذاخوری
- آب لبو 3 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری برای پخت لبو
طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا
مرحله اول
ابتدا باید لبو را بپزید. برای این کار باید لبو را خوب بشویید و بدون پوست کندن با مقداری آب داخل قابلمه بگذارید تا لبو بپزد و وقتی نرم شد از قابلمه درآورید و پوست آن را بگیرید. کمی شکر در آن بریزید و بگذارید تا آب اضافه آن کشیده گردد. فقط در حد چند قاشق غذاخوری برای سس از آب لبو باقی بماند و بعد آن را درآورید و به شکل مکعبی خرد کنید.
مرحله دوم
سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در آب در حال جوش بریزید. یک عصاره مرغ برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی اضافه کنید و بگذارید تا سیب زمینی بپزد و نرم گردد. سپس آن را آبکش و صبر کنید تا خنک گردد. لوبیا چیتی را نیز از شب قبل یا 12 ساعت قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید و داخل زودپز یا قابلمه بریزید و بگذارید تا بپزد و بعد آن را آبکش کنید.
مرحله سوم
خیارشور را بشویید و خرد کنید و داخل یک کاسه تمام مواد را خوب با هم ترکیب کنید و هم بزنید. سپس جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کنید. داخل یک کاسه سس مایونز را به همراه آب لیمو و سرکه و کمی نمک خوب مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید و هم بزنید. برای سرو داخل یک کاسه کمی کاهو بریزید و سالاد تهیه شده را روی آن بریزید. می توانید جداگانه مواد را روی کاهو بریزید و در پایان با سس سرو کنید. سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیای شما آماده است. نوش جان. اگر به دستورهای آشپزی علاقه دارید، املت برنج لذیذ برای شام را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه سالاد لبو و سیب زمینی و لوبیا
- می توانید برای سهولت در کار از کنسرو لوبیا بهره ببرید.
- اگر از ترشی لبو استفاده می کنید سرکه را برای تهیه سس حذف کنید.
- می توانید به سلیقه خود هویج یا مواد دیگر نیز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی برای برطرف بوی سوختگی قورمه سبزی چه کنیم؟ را بخوانید.
منبع: پیام دلتا