طرز تهیه حلوای پسته(حلوای بوتیکی)؛ با رنگی مجذوب کننده همراه با عکس

به گزارش وبلاگ نام تو، حلوا جزو دسر های سنتی بسیار پر هوادار است. با اینکه مرسوم هست که حلوا را برای مجالس عزاداری آماده نمایند ولی از حلوا در بسیاری از مجالس مذهبی و سفره های ماه رمضان هم استفاده می گردد. حلواهای بوتیکی که در چند سال اخیر بسیار پرهوادار شده اند بسیار مناسب اینگونه مجالس و پذیرایی از مهمان ها هستند حالت تک نفره و سایز کوچک اونها سرو این حلوا رو راحت تر میکنه و حالت شیک تری به پذیرایی شما میده. حلواهای بوتیکی نوعی حلوای مدرن و مجلسی هستند که در شکل های فانتزی و رنگارنگ و در طعم ها و شکل های مختلف سرو میشوند این حلوا ها تنوع بسیار زیادی دارند مانند حلوای پسته، بیسکو حلوا، حلوای دارک فندق، حلوای زنجبیلی، حلوای شکلاتی و… در خبرنگاران بلاگ طرز تهیه و طعم و عطر فوق العاده عالی را به شما آموزش میدهیم.

طرز تهیه حلوای پسته(حلوای بوتیکی)؛ با رنگی مجذوب کننده همراه با عکس مواد لازم حلوای پسته، حلوای بوتیکی:
آرد سفید1پیمانه
پودر پستهنصف پیمانه
پودر قندنصف پیمانه
روغن جامدیک چهارم پیمانه
کره50 گرم
گلاب2 قاشق غذاخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری
رنگ سبز خوراکیچند قطره
شیر عسلی (اختیاری)2 قاشق غذاخوری

1- آرد سفید رو الک میکنیم و داخل تابه ای با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم تا خامی آرد کاملا گرفته بشه ولی آرد اصلا تغییر رنگ نده. نکته مهم در تفت دادن آرد اینه که حرارت باید خیلی کم باشه و به آرومی تفت بخوره تا بو داده بشه و اصلا نباید عجله کنید و حرارت رو بالا ببرید و بهتره مدام آرد رو هم بزنید تا به صورت یکنواخت بو داده بشه تا کیفیت خوبی داشته باشه.

وقتی خامی آرد کاملا گرفته شد، مجددا اون رو الک کنید؛ الک کردن دوباره آرد نقش بسیار مهمی در لطافت و بافت حلوا داره پس حتما این کار رو انجام بدین؛ آرد رو بعد از الک کردن دوباره به تابه برگردونید و روی حرارت ملایم کره و روغن جامد رو بهش اضافه کنید تا روغن ها کاملا آب بشن و مواد رو مخلوط کنید و با پشت قاشق کاملا به خورد هم بدین.

2- بعد از روی حرارت بردارین اجازه بدین خیلی کم از حرارت بیفته و بعد پودر قند الک شده رو بهش اضافه کنید و مواد رو با پشت قاشق کاملا به خورد هم بدین تا مخلوط و یکدست بشه (مواد فقط باید کمی از حرارت بیفتن اگه خیلی سرد بشه دیگه کاملا با پودر قند ترکیب نمیشه و حالت یکدستی پیدا نمیکنه).

3- بعد پودر پسته رو به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید و به خورد هم بدین نکته بسیار مهم در طعم حلوا به کیفیت پودر پسته برمیگرده اغلب پودر پسته های موجود در بازار خالص نیستند و یا کیفیت و تازگی لازم رو ندارن بنابراین بهتره پودر پسته رو خودتون در منزل تهیه کنید برای این کار کافیه روی مغز پسته کمی آب جوش بریزید و اجازه بدین چند دقیقه بمونه و بعد آبکش کنید و پوست رویی پسته رو جدا کنید.

و روی دستمالی پهن کنید تا کاملا خشک بشه و بعد داخل دستگاه آسیاب کاملا پودر کنید و بعد مورد استفاده قرار بدین و اگه اینکار براتون سخته میتونید خلال پسته تهیه کنید و خلال پسته رو داخل دستگاه آسیاب پودر کنید با اینکه روش اول برترین کیفیت رو بهتون میده ولی کیفیت پودر پسته با خلال پسته هم بهتر از پودر پسته بازاری هست

4- بعد از اضافه کردن پودر پسته پودر هل و گلاب رو به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید به دلخواه میتونید به مواد رنگ خوراکی اضافه کنید اگه مایل بودین مواد رنگ طبیعی داشته باشن نیازی به افزودن رنگ نیست اما اگه دوست داشتید سبزی رنگ حلوا کمی پر رنگ تر باشه چند قطره رنگ خوراکی سبز به مواد اضافه کنید.

مواد رو کاملا مخلوط کنید ولی دقت کنید که همه رنگ رو یکجا به مواد اضافه نکنید چون با اینکه شاید در ابتدا فکر کنید مواد رنگ چندانی نگرفته بعد از مخلوط و یکدست شدن کاملا رنگ خودش رو نشون میده و ممکنه از رنگ مد نظر شما تیره تر بشه. بهتره در این مرحله برای مخلوط کردن مواد از دست یاری بگیرید تا راحت تر مخلوط و ترکیب بشن.

5- در مرحله آخر به دلخواه میتونید دو قاشق شیر عسلی هم به مواد اضافه کنید. استفاده از شیرعسلی اختیاری و اگه در دسترس تون نبود میتونید حذفش کنید ولی ترکیب طعم شیرعسلی با پسته خیلی مطلوب و عالیه.

وقتی مواد کاملا ترکیب و آماده شد میتونید حلوا رو در شکل های مختلف آماده سرو کنید چون حلواهای بوتیکی بافت خشک تری نسبت به حلواهای سنتی دارن و اغلب حالت پودری دارن به راحتی قابل فرم دادن توی انواع قالب های سیلیکونی و یا قالب زدن با کاتر هستند،

از قالب های سیلیکونی با سایز کوچیک بهره ببرید و مواد حلوا رو داخل قالب بریزین و کاملا فشرده کنید.

توجه کنید که در این روش حلوا باید هنوز گرمی خودش رو داشته باشه و اگه خیلی از حرارت بیفته و سرد بشه به خوبی شکل نمیگیره و بعد از اضافه کردن پودر قند و سایر مواد هم نمیتونیم مجددا حلوا رو گرم کنیم پس بهتره سرعت عمل داشته باشید وقتی کل حلوا رو داخل قالب فشرده کردین قالب رو به مدت سی دقیقه داخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره و بعد حلوا ها رو به راحتی از قالب خارج کنید (حلوا از قالب های سیلیکونی به راحتی خارج میشه اما اگه احتمال چسبیدن حلوا به قالب رو میدین میتونید خیلی خیلی کم قالب رو چرب کنید و چربی اضافی رو با دستمال بگیرید و بعد حلوا رو فشرده کنید)

6- روش دیگه برای سرو کردن حلوا قالب زدن اون هست در این روش حلوا رو کاملا فشرده کنید و ما بین دو کاغذ روغنی به ضخامت دلخواه با وردنه باز کنید و بعد با کاتر دلخواه قالب بزنید.

7- برای تزئین حلوا میتونید از شکلات سفید یا شیری آب شده به روش بن ماری بهره ببرید و شکلات رو داخل قیف بریزید و به صورت رفت و برگشتی و خطی روی حلوا بریزید یا اینکه از پودر پسته یا گل محمدی برای تزئین بهره ببرید.

میتونید از خمیر فوندانت هم بهره ببرید و با قالب های کوچیک دلخواه خمیر رو قالب بزنید و روی حلوا بهره ببرید.

امیدوارم از طرز تهیه حلوا پسته خوشتان آمده باشد. برای مشاهده انواع دسرهای دیگر به مجله اینترنتی وبلاگ نام تو سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه حلوای پسته(حلوای بوتیکی)؛ با رنگی مجذوب کننده همراه با عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای پسته(حلوای بوتیکی)؛ با رنگی مجذوب کننده همراه با عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید