طرز تهیه کتلت میگو با تمام نکات لازم

به گزارش وبلاگ نام تو، اگر از شکل ظاهری و بوی میگو فراری هستید، رسپی کتلت میگو می تواند پیشنهاد ایده آلی برای شما باشد. در این طرز تهیه کتلت میگو ، ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. سپس میگوها را پس از 5 دقیقه جوشاندن در آب جوش، با میکسر به حالت پوره درآورید. در ادامه پیاز و سیب زمینی را هم به صورت ریز رنده کنید. حالا پس از مخلوط کردن این مواد با ادویه های لازم، تخم مرغ ها را روی آن بریزید. برای قوام بیشتر، مقداری آرد گندم و آرد سوخاری هم اضافه کنید و مایه کتلت را پس از غلطاندن در آرد سوخاری، در تابه ای که در آن روغن ریخته اید، سرخ کنید.

طرز تهیه کتلت میگو با تمام نکات لازم

در ادامه جدول مشخصات غذایی کتلت میگو را با هم می بینیم:

کتلت میگو

تعداد نفرات2 نفر
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت غذا1 ساعت
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه کتلت میگو

میگو ماده غذایی بسیار پرخاصیتی است. طرز تهیه کتلت میگو، یکی از آن ترفندهای عالی است که با آن می توانید این غذای دریایی بی نظیر را در سبد غذایی خانواده خود بگنجانید. به علاوه درست کردن کتلت میگو ، تنوع مجذوب نماینده و دلچسبی به میز غذای مهمانی های شما می دهد؛ اگر در کنار سس تمبر هندی نسبتا تند نیز سرو گردد، دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی ماند. حالا اگر کنجکاوید بدانید این غذای دریایی خوشمزه و معطر چطور درست می گردد، مواد لازم را تهیه کنید و مطابق مراحل دستور پخت، پیش بروید.

مواد لازم برای تهیه کتلت میگو

مواد اولیه کتلت میگو، شامل موارد زیر است:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
میگوی خام400 گرم
سیب زمینی3 عدد
پیاز1 عدد
تخم مرغ2 تا 3 عدد
آرد گندمبه اندازه لازم
آرد سوخاریبه اندازه لازم
فلفل، نمک و زردچوبهبه اندازه لازم
پودر دارچین (اختیاری)به اندازه لازم

دستور پخت کتلت میگو

برای تهیه این غذای دریایی متفاوت، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و همراه با اندازهی آب، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب پز شوند.
  • مرحله دوم: در همین فاصله، در قابلمه ای دیگر اندازهی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  • مرحله سوم: حالا میگوها را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشند. سپس آن ها را آبکش کنید.
  • مرحله چهارم: در ادامه میگوهای نیم پز شده را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا حالت پوره ای و ریز پیدا نمایند.
  • مرحله پنجم: پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید تا کتلت وا نرود. پوست سیب زمینی های پخته شده را هم بگیرید و به صورت ریز رنده کنید.
  • مرحله ششم: سیب زمینی رنده شده و میگوی پوره شده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: حالا تخم مرغ ها را دانه دانه داخل مخلوط فوق بشکنید و مواد را هم بزنید. اگر خواستید، اندازهی هم پودر دارچین بریزید تا کتلت خوش عطری داشته باشید.
  • مرحله هشتم: قوام مایه کتلت را آنالیز کنید و در صورت لزوم، اندازهی آرد گندم و آرد سوخاری به آن بیفزایید تا قوام بیشتری پیدا کند.
  • مرحله نهم: مایه کتلت را با دست ورز دهید تا کاملا منسجم و یکنواخت گردد. پس از اینکه مایه کتلت سرد شد، گلوله هایی از آن بردارید و با دست، فرم دهید.
  • مرحله دهم: حالا هر دو طرف کتلت ها را در اندازهی آرد سوخاری بغلطانید. سپس آن ها را در روغنی که در ماهی تابه داغ نموده اید، با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • مرحله یازدهم: پس از اینکه هر دو طرف کتلت های میگو، سرخ و طلایی شد، آن ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آن ها خارج گردد.

اگر به طرز تهیه میگو سوخاری هم علاقه مند بودید، پیشنهاد می کنیم از این مجله دستور تهیه آن را مطالعه کنید.

نکات لازم در طرز تهیه کتلت میگو

در دستور پخت کتلت میگو ، نکات و موارد زیر را هم در نظر داشته باشید:

  • می توان به دستور فوق 2 حبه سیر هم اضافه نمود. در این صورت سیرها را هم مثل پیاز، پس از رنده ریز، با بقیه مواد کتلت مخلوط کنید.
  • در برخی رسپی های این غذا، از سبزیجات معطری مثل ترخون، گشنیز و شنبلیله هم استفاده می گردد.
  • می توانید از سبزیجات خشک یا تازه بهره ببرید.
  • در صورت استفاده از سبزیجات تازه، آن ها را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس سبزیجات را به صورت کاملا ریز، خرد کنید و در مایه کتلت بریزید.
  • اگر وقت کافی دارید، مایه کتلت خام را در ظرفی مناسب و دربسته به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا استراحت کند و مزه مواد به خورد هم برود.
  • می توانید موقع برداشتن مایه کتلت، دست خود را کمی خیس کنید تا مواد به دست شما نچسبند.
  • اگر میکسر در اختیار ندارید، می توانید میگوها را با چرخ گوشت چرخ کنید.
  • شما می توانید از اندازهی گوجه فرنگی تفت داده شده در روغن و برش های خیارشور برای دورچین این غذای دریایی بهره ببرید.
  • می توان اندازهی سس تمبر هندی در کنار کتلت میگو سرو کرد. برای تهیه آن، عصاره تمبر هندی را با اندازهی انبه و چند قاشق سس گوجه فرنگی تند مخلوط می نمایند تا مواد یکدست شوند.
  • در طول سرخ شدن کتلت ها، درب تابه را باز بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کتلت ها کاملا مغزپخت شوند.
  • با وجود اینکه پودر سوخاری، ظاهر مجذوب نماینده تری به این غذای دریایی می دهد، می توانید در صورت تمایل، پودر سوخاری را حذف کنید و کتلت ها را بدون هیچ ماده دیگری به صورت ساده در روغن سرخ کنید.

اصول نگهداری از کتلت میگو

کتلت میگو را داخل ظروفی دربسته، خشک و تمیز قرار دهید و داخل یخچال بگذارید. هنگام گرم کردن مجدد غذا هم حتما از حرارت ملایم گاز بهره ببرید و توجه داشته باشید که تمام قسمت های کتلت ها به صورت یکنواخت حرارت ببینند.

جلوگیری از خراب شدن کتلت میگو

میگو ماده غذایی حساسی است و استعداد زیادی برای خراب شدن دارد. بنابراین حتما کتلت هایی را که در یخچال قرار داده اید، نهایتا ظرف 3 تا 4 روز بعد مصرف کنید. در صورت احساس رنگ و بوی متفاوت، از مصرف کتلت ها خودداری کنید.

برترین جایگزین ها در طرز تهیه کتلت میگو

شما می توانید در طرز تهیه کتلت میگو، از ادویه های بیشتری بهره ببرید تا عطر و طعم قوی تری به این غذای دریایی بدهید. برای مثال پودر آویشن، پودر رزماری، پودر چیلی، پودر زیره سبز و حتی زنجبیل از موادی هستند که طعم دلپذیری به کتلت میگو می دهند. بعلاوه در برخی رسپی های این غذا، سیب زمینی، پیاز و سیر را به طور کامل حذف می نمایند و به جای آن ها اندازهی پنیر پیتزا در کنار سبزی گشنیز به کار می برند.

خواص میگو

میگو غذایی زودهضم و کم کالری است و پروتئین موجود در آن، کیفیت بالایی دارد. این جانور دریایی سخت پوست، سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است و مصرف آن خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق را به نحو قابل توجهی کاهش می دهد. بعلاوه میگو حجم زیادی از انواع ویتامین ها از قبیل ویتامین A، B12 و ویتامین D را در خود جای داده است و منبعی عالی از مواد معدنی مختلف مانند آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم، روی، منیزیم و فسفر محسوب می گردد.

کتلت میگو را حتما امتحان کنید…

در این مطلب طرز تهیه کتلت میگو را برای شما شرح دادیم و نکات تهیه آن را گفتیم. پیشنهاد می کنیم این کتلت خوشمزه را تهیه نموده و از طعم خوب آن لذت ببرید. البته، اگر احساس می کنید همه خانواده این کتلت را دوست ندارند، می توانید کتلت های دیگری هم تهیه کنید. برای این منظور، لازم نیست برای تهیه همه آن ها خودتان دست به کار شوید و می توانید کتلت میگو را در منزل تهیه نموده و انواع دیگر آن را که اعضای خانواده شما دوست دارند، از سفارش غذای آنلاین وبلاگ نام تو سفارش دهید.

سوالات متداول

در طرز تهیه کتلت میگو، از چه ادویه هایی استفاده کنیم؟

زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن، پودر رزماری، پودر چیلی، پودر زیر سبز، زنجبیل و تخم گشنیز، همگی از موادی هستند که می توان از آن ها استفاده کرد.

اصول سرخ کردن کتلت میگو چگونه است؟

کتلت ها را با روغن داغ و حرارت ملایم سرخ کنید و درب تابه را باز بگذارید. سپس با دستمال روغن گیر، روغن اضافی آن ها را بگیرید.

برای استفاده از سبزیجات تازه در دستور پخت کتلت میگو چه کنیم؟

سبزیجات را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن ها کاملا خارج گردد. سپس آنها را به صورت ریز خرد کنید و داخل مایه کتلت بریزید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه کتلت میگو با تمام نکات لازم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت میگو با تمام نکات لازم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید