این 6 ادویه میل به مصرف شکر را کاهش می دهند

به گزارش وبلاگ نام تو، کارشناسان بهداشت و سلامت همیشه از مضرات مصرف زیاد قند و شکر گفته اند. جایگزینی آن ها سخت است، اما ادویه های شناخته شده و محبوبی وجود دارند که می توانند میل به خوردن شیرینی را در بدن انسان کم نمایند.

این 6 ادویه میل به مصرف شکر را کاهش می دهند

متخصصان تغذیه به این نتیجه رسیده اند که یکی از دلایل اصلی تمایل به مصرف قند، کمبود منیزیم در بدن است. منیزیم تنظیم نماینده اندازه ترشح دوپامین و بعلاوه سطح انسولین و گلوکز در بدن است.

با این حال، میل به قند تنها به کمبود منیزیم محدود نمی گردد و عوامل زیادی در ایجاد این تمایل دخیل هستند. افرادی که از مسائل کلیوی رنج می برند، در دوران یائسگی هستند و یا تحت استرس قرار دارند میل شدیدی به خوردن شیرینی جات پیدا می نمایند.

این تمایل به قند البته به طور گسترده ای در میان انسان ها وجود دارد و در حقیقت چه کسی هست که هوس شیرینی نکرده باشد؟ کارشناسان، اما می گویند که برای مهار میل به شیرینی و جلوگیری از مضرات آن، باید آب زیادی نوشید و بعلاوه خوراکی های غنی از منیزیم نظیر تخم کدو، موز، حبوبات، سبزیجات و غلات کامل را به رژیم غذایی اضافه نمود.

در کنار این موارد، بعضی ادویه های معروف و محبوب نیز وجود دارند که خواصی برای کنترل هوس قند شما دارند. این ادویه ها ضد التهاب نیز هستند و تاثیر مفیدی بر سلامت انسان می گذارند. اما این دست ادویه هایی که می توانند به شما در کاهش ولع شکر یاری نمایند، دقیقا کدام ها هستند؟

هل سبز

کارشناسان علم تغذیه معتقدند خوردن غلاف های هل سبز که طعم و مزه خوبی دارد، به کاهش فوری میل به شکر یاری می نماید.

تخم گشنیز

تخم گشنیز برای بهبود ترشح انسولین و کاهش آسیب ناشی از رادیکال های آزاد شناخته شده است. تجمع این اتم ها و مولکول ها در بدن خطرناک است و می تواند بیماری های خطرناکی، چون سرطان ایجاد کند.

تخم گشنیز را می توان به طور منظم در رژیم غذایی گنجاند یا حتی بعد از غذا صرف کرد، البته این به شرطی است که شما عاشق گشنیز باشید.

دارچین

دارچین نحوه ترشح انسولین را بهبود می بخشد و خواص ضدالتهابی دارد. در واقع هرچند التهاب یا تجمع گلبول های سفید راهی است که بدن از خود در برابر بیماری یا عفونت محافظت می نماید، با این حال مورد مزمن آن می تواند زمینه ساز بیماری هایی مانند دیابت، کبد چرب، سرطان و یا بیماری های قلبی عروقی گردد. در نتیجه استرس بالا و استفاده زیاد از غذا های فرآوری شده، بسیاری از انسان ها امروزه دچار التهاب مزمن هستند که تعادل بدن را از بین می برد.

برای استفاده از خواص ضد التهابی دارچین می توان آن را به چای، قهوه، کیک، کلوچه و خورش اضافه نمود.

دانه های رازیانه

رازیانه یک گیاه معطر با خواص متنوع است که به کاهش میل به شکر یاری می نماید. بعلاوه طعمی تازه و تند دارد و دانه های آن می توانند طعم سالاد ها و خورش ها را بهتر نمایند. شما همینطور می توانید آن ها را به صورت میان وعده میل کنید.

میخک

ادویه ای سرشار از مواد مغذی و به علت خواص گلیسمی خود (یا همان تاثیر مثبت در شاخص گلوکز بدن) شناخته می گردد. این شاخص، اندازه قندی را نشان می دهد که پس از مصرف کربوهیدرات ها در واحد زمان در بدن آزاد می گردد و آزمایشات نشان داده است که مصرف میخک اثر مفیدی بر آن می گذارد.

میخک را می توان به سوپ، چای، سس و دیگر خوراکی ها اضافه نمود.

جوز هندی

یک ادویه محبوب است که به علت طعم شیرین منحصر به فردش شناخته می گردد و سطح سروتونین را در بدن افزایش می دهد. بالا رفتن سروتونین در بدن خلق و خو را بهبود می بخشد، در همان حال که میل به خوردن شکر را نیز کم می نماید.

منبع: یورونیوز

منبع: فرارو

به "این 6 ادویه میل به مصرف شکر را کاهش می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این 6 ادویه میل به مصرف شکر را کاهش می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید