دستور پخت کیک وانیلی

به گزارش وبلاگ نام تو، کیک وانیلی بسیار خوشمزه است و بافتی لطیف و نرم دارد. طرز تهیه این کیک در خانه آسان است، به گونه ای که دیگر به کیک های آماده بیرون روی نخواهید آورد. این که آیا شما در حال تهیه کیکی برای جشن تولد، عروسی یا صرف یک گردهمایی محبت آمیز هستید، سخت است کیک وانیلی را کنار بگذارید. تهیه یک کیک وانیلی خانگی مطمئناً لذت بخش است و بعد از آماده شدن همه را تحت تأثیر قرار می دهد. ما در زیر آموزش پخت کیک وانیلی ساده را در اختیار شما قرار می دهیم.

دستور پخت کیک وانیلی

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی

برای کیک:

  • 2 و ½ فنجان آرد همه منظوره (280 گرم)
  • 2 و ¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 1 و⅔ فنجان شکر دانه ریز (333 گرم)
  • ¾ فنجان کره بدون نمک دمای اتاق (170 گرم)
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ به دمای اتاق رسیده
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل (15 میلی لیتر)
  • 1 فنجان دوغ (240 میلی لیتر)

برای خامه:

  • 1 و ½ فنجان کره بدون نمک دمای اتاق
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 5 پیمانه پودر قند
  • ¼ فنجان خامه یا شیر
  • 2 قاشق چایخوری وانیل (10 میلی لیتر)

طرز تهیه کیک وانیلی اسفنجی

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 2 ساعت
  • زمان کل: 2 ساعت و 45 دقیقه

دستورالعمل تهیه:

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو قالب کیک پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره های آنها را به کره آغشته کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ای الک نموده، سپس با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • کره را در یک مخلوط کن ایستاده که دارای همزن دستی برقی است، به شکل در آورید. شکر را اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه آن را با همزن هم بزنید. وانیل را اضافه نموده، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به ترکیبات اضافه کنید و همه مواد را به با هم مخلوط کنید.
  • سرعت همزن را کم نموده و آرد را در سه زمان مختلف به ترکیب اضافه کنید. وقتی تقریباً مخلوط شدند، نازل همزن را بردارید و به جامانده کره یا آرد را با یک کاردک در آن بریزید. فقط یادتان خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
  • خمیر را به طور مساوی بین دو قالب تقسیم کنید، سپس در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت حدود 30 دقیقه آنها را بپزید.
  • اجازه دهید حدود دو دقیقه در داخل قالب خنک شوند، سپس کیک وانیلی شما آماده سرو است.

درست کردن خامه برای کیک وانیلی

  • کره و نمک را در مخلوط کن ترکیب کنید. در حالی که کم کم مخلوط را هم می زنید، شکر را اضافه کنید. خامه و وانیل را در آن بریزید، سپس سرعت هم زدن را بالاتر ببرید. حدود سه دقیقه مواد را مخلوط کنید، سپس سرعت را به کم کاهش دهید و یک دقیقه دیگر آن را مخلوط کنید.
  • با استفاده از یک کاردک، خامه را روی لایه اول کیک خود پخش کنید، لایه دوم را نیز اضافه کنید و قسمت بالایی و لبه کناری کیک را با خامه بپوشانید.

ارزش غذایی تهیه کیک وانیلی

  • کالری: 1129 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 149 گرم
  • پروتئین: 8 گرم
  • چربی: 58 گرم
  • چربی اشباع شده: 36 گرم
  • چربی ترانس: 2 گرم
  • کلسترول: 221 میلی گرم
  • سدیم: 481 میلی گرم
  • پتاسیم: 134 میلی گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • شکر: 117 گرم
  • ویتامین سی: 1 میلی گرم
  • کلسیم: 139 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم

نکات مهم در تهیه کیک وانیلی

  • استفاده از ترازو را برای میزان گیری آرد توصیه می کنیم. با این حال، اگر ترازو ندارید، حتماً آرد خود را با قاشق میزان گیری کنید. این برترین روش برای میزان گیری آرد بدون داشتن ترازو است.
  • حتما تاریخ انقضاء بیکینگ پودر را آنالیز کنید. اگر کیک بعد از پخت انسجام نداشت یا آن را بیش از حد مخلوط نموده اید یا بیکینگ پودر منقضی شده است.
  • همواره فر خود را از قبل گرم نموده و قبل از آغاز خمیر قالب ها را آماده کنید.
  • برای اطمینان از اینکه هیچ حباب هوای بزرگی در خمیر وجود ندارد، می توانید قالب ها را چند بار روی میز بکوبید تا حباب ها خارج شوند.

1- تفاوت بین کیک سفید و کیک وانیلی چیست؟

در نگاه اول، این دو کیک ممکن است مشابه هم به نظر برسند اما تفاوت های قابل توجهی با هم دارند. در کیک سفید فقط از سفیده تخم مرغ به جای کل تخم مرغ استفاده می گردد تا خمیر زرد رنگ نگردد. بعلاوه، عصاره وانیل رنگ می دهد، بنابراین به جای آن از وانیل شفاف برای طعم دادن به کیک استفاده می گردد. کیک وانیلی نرم تر از کیک سفید است زیرا زرده تخم مرغ باعث اضافه شدن چربی به خمیر می گردد.

2- چرا باید یک تخم مرغ را در یک زمان خاص به مخلوط اضافه کنیم؟

وقتی یک تخم مرغ را به خمیر اضافه می کنید، مطمئن می شوید که تخم مرغ کاملاً با خمیر ترکیب شده و امولسیون می گردد. هنگامی که به درستی امولسیون نشده است، با پخت ناهموار و تکه تکه شدن کیک روبرو می شوید.

3- چه چیزی کیک وانیلی را مرطوب و روان می نماید؟

برای مرطوب شدن کیک وانیلی از باترمیلک بهره ببرید. باترمیلک برای متعادل سازی شیرینی و ایجاد طعمی غنی و مرطوب به کیک استفاده می گردد.

4- کیک وانیلی چند روز قابل نگهداری است؟

می توانید کیک را چند روز در دمای اتاق نگه دارید. فقط مطمئن شوید که آن را در یک محفظه محکم قرار دهید. اگر می خواهید کیک چند روز بیشتر دوام بیاورد، می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.

5- آیا می توانم کیک وانیلی را داخل فریزر قرار دهم؟

می توانید کیک را محکم در ظرف بسته بندی پلاستیکی و فویل آلومینیومی بپیچید و در فریزر قرار دهید. هر زمان که خواستید کیک را نوش جان کنید، آن را یک شب در یخچال ذوب کنید؛ اما به خاطر داشته باشید که هنگام یخ زدن ممکن است شکل آن، آنقدرها هم زیبا نباشد!

کلام آخر

دستور کیک وانیلی خوشمزه ساده است اما شاید در بار اول کمی به مشکل بخورید اما با چند بار درست کردن این کیک، مهارت خود را افزایش خواهید داد. کیک را می توانید با انواع میوه ها مانند توت فرنگی، کیوی و حتی نارگیل سرو کنید. تزئینات روی کیک به ترجیحات شخصی شما بستگی دارد، هرطور که خودتان و دیگر اعضای خانواده می پسندند، کیک را با مواد مختلف تزئین کنید. بدون شک از خوردن کیک وانیلی در یک بعد ظهر دل انگیز نهایت لذت را خواهید برد.

منبع: اسنپ مارکت

به "دستور پخت کیک وانیلی" امتیاز دهید

1 کاربر به "دستور پخت کیک وانیلی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت کیک وانیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید