طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی با سرعتی بالا و شیوه پختی آسان طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی

به گزارش وبلاگ نام تو، لیدی فینگر که در فرهنگ انگلیسی به آن اسفنج فینگر هم گفته می گردد، به عنوان نوعی از بیسکویت با بافت ترد و اسفنجی شناخته می گردد. در ایتالیا، فرانسه و بسیاری از نقاط دنیا با کاربردی بیش از یک بیسکویت ساده مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی با سرعتی بالا و شیوه پختی آسان طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی

سابقه حیات آن به قرن 15 میلادی و دربار فرانسه بر می گردد. از جمله مواد اولیه برای تهیه انواع دسر، همانند شارلوت، ترافل، پوششی برای میوه و شکلات به شمار میرود.

لیدی فینگر ساده و خوشمزه، به عنوان یک بیسکویت پرکاربرد شناخته می گردد.

اما معروف ترین کاربرد آن، استفاده به عنوان عامل اسفنجی تیرامیسو است. از آن حتی برای تغذیه نوزاد نیز استفاده می گردد؛ بافتی آنچنان نرم دارد که به راحتی در دهان آب شده و تا حدی مستحکم که پودر نگردد.

از نظر ظاهری هم شبیه به انگشتان دست، باریک و کشیده به نظر می رسد. با این اوصاف با ما همراه باشید تا طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی از انواع فینگر فود را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی

برای برخورداری از یک بیسکویت لیدی فینگر ساده و خوشمزه کافی است روشی که در ادامه شرح داده می گردد را به طور کامل دنبال کنید.

مقدار کالری در هر 100 گرم25 (در هر عدد)
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت15 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر (16 عدد)

یکی از مزایای مهم لیدی فینگر، مواد اولیه آن است. لیستی کوتاه و کم مقدار از موادی که در هر خانه ای پیدا می شوند. حسن مهم دیگر آن، زمان آماده سازی و پخت کوتاه آن است.

مواد مورد احتیاجمقدار لازم
شکر4/1 لیوان
آردنصف لیوان
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر قندبه مقدار لازم

5 مرحله برای رسیدن به لیدی فینگر ساده و خوشمزه

پیش از آغاز کار مواد اولیه را آماده کنید. از همه مهم تر تخم مرغ است که باید با اتاق هم دما گردد.

مرحله اول:

کاسه ای بزرگ انتخاب کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده و یک قاشق غذاخوری از شکر، کنار گذاشته گردد. با یاری همزن، سفیده را در همان کاسه بزرگ هم بزنید. این کار تا جایی ادامه پیدا می نماید که محتویات ظرف شما کف کند.

در ادامه شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. بهتر است از دور تند همزن بهره ببرید. نقطه سرانجام کار برای شما عیان می گردد. لحظه ای که محتویات درون ظرف شما، شبیه به خامه شیرینی پزی گردد. فرم دار، پف نموده و چسبیده به دیواره ظرف، خروجی کار شما خواهد بود.

مرحله دوم:

یک قاشق غذاخوری شکر، زرده های جدا شده و وانیل را درون ظرف بریزید. بهتر است برای مخلوط کردن این سه مورد از قاشق بهره ببرید. هم زدن شما تا لحظه کرم رنگ شدن محتویات درون ظرف ادامه خواهد داشت.

بسیار ساده و سریع می توان لیدی فینگر خوشمزه ای آماده کرد.

مرحله سوم:

مخلوط سفیده تخم مرغ را به زرده تخم مرغ اضافه کنید. با استفاده از لیسک و به صورت دورانی آن ها را ترکیب کنید. در این مرحله باید به آهستگی هم بزنید. هم زدن آهسته باعث جلوگیری از خوابیدن پف سفیده تخم مرغ می گردد.

بعد از ترکیب کامل مواد، نوبت به الک کردن آرد می رسد. سپس آرد را به مواد اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی ترکیب مواد تا رسیدن به مایه ای یک دست انجام می گردد.

مرحله چهارم:

حال باید از کاغذ روغنی بهره ببرید. البته اگر در دسترس ندارید، کاغذ A4 را جایگزین کنید. برای این منظور حتما آن را چرب کنید. سپس داخل سینی فر قرار دهید. مواد لیدی فینگر را داخل قیف بریزید. از ماسوره استفاده نکنید. سر قیف باید باز باشد. اگر غیر از این بود، نوک آن را قیچی کنید.

در این مرحله مایه را به مقدار یک انگشت و با فاصله مناسب، داخل سینی فر قالب گیری کنید. برآمدگی های قالب ها را با انگشت خیس خود صاف و مرتب کنید. پودر قند در این قسمت به کار می آید. روی لیدی فینگرها الک می گردد. بعد از مدتی که پودر قند جذب شد، این کار را مجددا انجام دهید.

مرحله پنجم:

به سرانجام نزدیک شده اید. سعی کنید چند دقیقه زودتر، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی را داخل فر قرار دهید. مدت زمان پیشنهادی 15 دقیقه است. البته در دقایق سرانجامی بیسکویت ها را چک کنید.

زمانی که رنگ آنها طلایی گردد، آماده شده اند. در سرانجام سینی را با احتیاط خارج کنید. باید بلافاصله بیسکویت ها جدا شوند. در صورت سرد شدن، جداسازی آن ها از کاغذ روغنی، کار سخت و دشواری خواهد بود.

در طرز تهیه لیدی فینگر از پودر قند هم استفاده می گردد.

بعد از جدا سازی و سرد شدن، بیسکویت ها را داخل ظرف قرار دهید. در ابتدا کمی نرم به نظر می رسند اما در ادامه ترد می شوند. یکی از خاصیت های لیدی فینگر ساده و خوشمزه، طول عمر بالای آن است. درب ظرف را ببندید و آن را داخل فریزر قرار دهید؛ تا چند ماه قابلیت نگهداری دارند.

اگر از طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی خوشتان آمد، طرز تهیه بیسکویت کره ای را نیز مطالعه کنید. همانطور که مشاهده کردید، تهیه این بیسکویت خوشمزه، کار دشواری نیست. مواد اولیه آن به راحتی تامین می شوند. زمان آماده سازی و پخت آن نیز بسیار کوتاه است. تنها یک مانع ممکن است در پیش روی شما قرار گیرد. اگر فر نداشته باشید، چه می کنید؟ کمی بیشتر با ما همراه باشید.

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر بدون فر

بدون فر کار شما ساده تر از قبل می گردد. دیگر احتیاجی به کاغذ روغنی ندارید. از یک تابه رژیمی یا نچسب بهره ببرید. همه مراحل را آنطور که مطرح شد طی کنید. مرحله پنجم دستخوش کمی تغییر می گردد. بیسکویت ها را داخل تابه بچینید.

آن را با حرارت کم و شعله پخش کن روی گاز قرار دهید. از قلم نیاندازید، درب تابه گذاشته گردد. به احتمال فراوان مدت زمان پخت با حالت استفاده از فر، فرقی نخواهد داشت. با این حال دقت کنید که بیسکویت ها بیش از مقدار طلایی نشوند.

در سرانجام تابه را از روی گاز بردارید. کمی تکان دهید؛ لیدی فینگرهای خوشمزه، خودشان از کف جدا می شوند.علاوه براین، این بیسکویت خوشمزه از قنادی شیرینی هم قابل تهیه است.

امیدواریم که طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی را امتحان نموده و از نتیجه کار لذت ببرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی با سرعتی بالا و شیوه پختی آسان طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی با سرعتی بالا و شیوه پختی آسان طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید