دسر کرم بروله مجلسی

به گزارش وبلاگ نام تو، کرم بروله که با نام های کرم سوخته، کرم کاتالانا یا کرم ترینیتی هم شناخته می گردد محبوبترین دسر در جای جای فرانسه محسوب میگردد و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویه ای کاراملی نازک ، ترد و شکننده است.

دسر کرم بروله مجلسی

کاستارد آن معمولاً با وانیل طعم دار میگردد، ولی میتوان از لیمو یا پرتقال، شکلات، دارچین، قهوه، چای سبز، پسته، فندق، نارگیل یا میوه های دیگر نیز برای طعم دادن به آن استفاده کرد.

مواد لازم جهت تهیه بروله:

  • تخم مرغ 4 عدد
  • خامه قنادی 2 پیمانه
  • شکر یک دوم پیمانه
  • وانیل یک قاشق مرباخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم بروله

قبل از آغاز تهیه این دسر خوشمزه ابتدا فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

چهار عدد تخم مرغ را شکسته و زرده ها را از سفید کاملا جدا کنید.

در ظرف دیگری چند پیمانه شکر را به همراه وانیل و نمک بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. کمی به آرامی هم بزنید و توجه داشته باشید که اینکار را به دقت انجام دهید تا خامه شل نگردد.

حال ظرف خامه را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکر در آن به خوبی حل گردد.

بعد از اینکه خامه را از مایکروفر درآوردید کمی به آرامی آن را هم بزینید تا از حل شدن شکر در آن مطمئن شوید.

حال به سراغ ظرف تخم مرغها رفته و آنها را فقط جهت یکنواخت شدن بهم بزنید. سپس آنها را به مخلوط خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کرم بروله را در داخل ظرفهای سرامیکی دسر بریزید و آنها را در دیس فر چیده و کمی آب داغ در کف دیس بریزید.

کرم بروله باید به مدت 40 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد داخل فر قرار گیرد.

در نهایت کرم بروله را از فر بیرون بیاورید و مقداری شکر روی هر ظرف بپاشید. با استفاده از فندکهای آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه ای گردد.

میتوانید با استفاده از میوه های خوش آب و رنگ روی هر ظرف را تزیین کنید تا زیباتر جلوه نمایند.

منبع: اُکالا

به "دسر کرم بروله مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسر کرم بروله مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید