سفید کردن دندان را اینجا بیاموزید
به گزارش وبلاگ نام تو، بسیاری از مردم در سراسر جهان لبخند زیبا و آراستگی فرد مقابل را آینه ای از وجود او می دانند. همین مسئله موجب شده که بسیاری از مردم برای حفظ سلامت، زیبایی، سفیدی و براقی دندان های خود برای رفتن به کلینیک های دندان پزشکی و بلیج کردن یا سفیدکردن دندان های شان صف بکشند.
سفید کردن دندان را اینجا بیاموزید
با جست و جویی کوتاه در سایت ها و مقالات منتشر شده در اینترنت به نسخه های متعددی برای سفیدکردن دندان ها یا بلیج کردن آن ها می رسید که در آن به استفاده از برخی مواد طبیعی از قبیل نمک، توت فرنگی، پرتقال، آبلیمو و سرکه برای پاکسازی و سفید کردن دندان اشاره شده است. در این مقالات عموما استفاده مکرر از این مواد و ماساژ آن ها روی دندان را بهترین روش سفید کردن دندان به شیوه طبیعی می دانند در حالی که اثرات مخرب این مواد بر مینای دندان مشخص است. این مواد اگر چه طبیعی اند اما به دلیل بالا بودن اندازه اسیدیته آن ها تاثیرات مخربی بر مینای دندان می گذارند به ویژه اگر به صورت مکرر بر مینای دندان ماساژ داده شوند.
بسکمک از مردم در سراسر جهان لبخند زیبا و آراستگی فرد مقابل را آینه ای از وجود او می دانند. همین مسئله موجب شده که بسکمک از مردم برای حفظ سلامت، زیبایی، سفیدی و براقی دندان های خود برای رفتن به کلینیک های دندان پزشکی و بلیج کردن یا سفیدکردن دندان های شان صف بکشند. اگر شما هم قصد دارید، برای برطرف کردن تغییر رنگ دندان های خود که در بیشتر موارد به دلیل مصرف بیش از اندازه چای، قهوه و سیگار به وجود می آید به دندان پزشک مراجعه کنید، شاید بد نباشد پیش از آن نسخه های گیاهی درمانگران مکاتب درمانی طبیعی را برای از بین بردن رنگ دندان و سفیدکردن آن بدون مواد شیمیایی و ابزار پزشکی تجربه کنید.
سفید کننده ای به نام مریم گلی
جویدن برگ های تازه مریم گلی یکی از بهترین روش های طبیعی برای از بین بردن رنگ دندان به ویژه تغییر رنگ های ناشی از مصرف بیش از حد چای یا قهوه است. برای افزایش اندازه اثرپذیری مریم گلی، کافی است چند برگ تازه مریم گلی را به خوبی بجوید و بعد میکس شده 5 گرم برگ مریم گلی تازه را روی دندان های خود ماساژ دهید. تکرار این ماساژ هر شب در مدت زمان کوتاهی کمک می کند تا سفیدی از دست رفته به دندان های تان باز گردد.
خمیردندان گیاهی برای سفیدکردن دندان های شما
برخی از درمانگران شیوه های درمانی طب سنتی در جهان به ویژه در کشور هند استفاده از ترکیبی از پودر زردچوبه، روغن خردل و نمک را برای پاکسازی دندان ها و سفید کردن رنگ دندان موثر می دانند. آن ها برای تهیه این خمیر گیاهی سرقاشق چای خوری پودر زردچوبه را با یک قاشق چای خوری روغن خردل و اندازه اندکی نمک ترکیب می کنند و این مخلوط را برای مسواک کردن دندان ها توصیه می کنند. به اعتقاد این گروه این خمیر گیاهی هر نوع تغییر رنگ و زردشدگی دندان را برطرف می کند.
دهانشویه طبیعی چندکاره
اگر چه ممکن است عصاره یا اسانس گیاه دم اسب را در داروخانه های گیاهی یا برخی از عطاری ها پیدا کنید اما توصیه می کنیم این عصاره را خودتان در منزل تهیه کنید تا از تازه بودن آن مطمئن شوید. برای تهیه این دهانشویه طبیعی کافی است 10 گرم گیاه دم اسب را در 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان از آن باقی بماند. سپس هر بار به هنگام استفاده نصف استکان از این عصاره را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید و به نام دهانشویه از آن استفاده کنید. می توانید این دهانشویه را قرقره کنید یا آن را با کمک انگشت دست روی لثه و دندان تان ماساژ دهید. دهانشویه دم اسب علاوه بر برطرف شدن رنگ زرد دندان ها به تقویت و استحکام لثه ها هم کمک می کند. دقت کنید که این دهانشویه را هر هفته 3 بار و تنها برای یک دوره درمانی 2ماهه استفاده کنید.
لک زدایی با گل زنبق
قطعا تا امروز درباره لک های دندان شنیده اید که یک یا چند دندان با وجود آن که سفید و سالم هستند اما به دلیل داشتن لک و تغییر رنگ کوچکی جذابیت و زیبایی اولیه خود را ندارند. برای درمان این لک های کوچک که ناشی از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی هایی مثل چای و قهوه است می توانید از گیاه زنبق و نعنا استفاده کنید. برای این کار لازم است گیاه تازه زنبق و نعنا را در مخلوط کن ریخته و آن ها را به خوبی مخلوط و ریز کنید. سپس از این مخلوط برای ماساژ دادن دندان لک شده استفاده کنید.
این توصیه ها را جدی بگیرید
اگر چه راهکارهایی متنوعی برای درمان تیرگی و لک شدن دندان و تغییر رنگ آن در طب مدرن و طب سنتی وجود دارد اما مراقبت های اولیه از دندان هم در حفظ سلامت و تندرستی دندان و بازگرداندن سلامت و زیبایی آن هم موثر است. بنابراین هرگز از قلم نیاندازید که حداقل 2 بار در روز دندان های تان را مسواک کنید. حتما پیش از خواب از نخ دندان برای از بین بردن مواد زائد به جای مانده در فواصل دندان ها استفاده کنید و از یاد نبرید که تنها زیبایی و آراستگی ظاهری دندان ها ملاک نیست. سعی کنید هر 6 ماه یک بار به دندان پزشک برای بررسی شرایط دندان ها مراجعه کنید
منبع:Bartarinha.ir
ارسال از طریق کاربر محترم سایت : aziztaeme
/ج
منبع: راسخون