طرز تهیه نشا؛ دسر خوشمزه و سنتی جنوب
به گزارش وبلاگ نام تو، نشا دسری شبیه ماقوت، ولی با بافتی لطیف تر است که بیشتر در بوشهر و جنوب ایران تهیه می گردد. دسر نشا بسیار ساده تهیه می گردد و خوشمزه است، این دسر را معمولا در پیاله های یک نفره به صورت سرد یا گرم سرو می نمایند، ولی اگر می خواهید ظاهری مجلسی داشته باشد می توانید کمی غلظت آن را بیشتر کنید سپس کف یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و دسر را همانطور که داغ است داخل قالب بریزید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند و در نهایت رویش را با خلال های پسته و بادام تزئین کند.
مواد لازم:
طرز تهیه
نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ گردد.
وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.
می توانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید.
دسر نشا را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.
منبع: بیتوته
منبع: فرارو