زنجبیل گیاهی است متعلق به خانواده زنجبیلیان (Zingiberaceae) که خاستگاه آن به جنوب شرقی آسیا برمی شود و با زردچوبه و هل ارتباط نزدیکی دارد. از دوران باستان زنجبیل در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و هزاران سال است که از آن در طب چینی و هندی برای درمان بیماری های مختلف...
گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت های بسیار خوشمزه گیلانی است. این غذا به علت وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی مانند ویتامین K، C و A است. در این مطلب طرز تهیه گل در چمن گیلانی آموزش داده شده است.
خورشت های سنتی ایرانی همیشه هواداران زیادی دارند و روش های تازه برای پخت آن ها هم می تواند طعم تازهی را برای شما به وجود بیاورد.
توپک پنیری یک پیشنهاد ویژه است برای آماده کردن اسنکی فوق العاده خوشمزه و آسان در خانه! می توانید این توپک ها را به عنوان میان وعده ای سبک برای بچه ها یا خودتان درست کنید و با سس های دلخواه میل کنید. بعلاوه فکر خوبی است که از آنها به عنوان فینگرفود برای پذیرایی...
پختن قارچ ساده به نظر می رسد، ولی وقتی پای عمل به میان می آید، احساس می کنید یک جای کار می لنگد و قارچ ها به شیوه سرآشپزها آماده سرو نمی شوند؛ گاهی آب می اندازند و مجبور می شویم نیم ساعت تمام منتظر خشک شدن آب قارچ ها بمانید، گاهی سیاه می شوند و گاهی بافت...
غذاهای ایتالیایی در دنیا محبوبیت دارد، کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست. شاید یکی از دلایلی که این غذاها را پرطرفدار نموده سادگی و در عین حال سلامت این غذاهاست. در اغلب غذاهای ایتالیایی از مواد تازه و سبزیجات، روغن زیتون، سیر و غیره استفاده می گردد...
خیلی ها عاشق غذایی هستند که ظاهرش شبیه غذاهای گوشتی باشد اما گوشت نداشته باشد. فلافل هم از همان غذاهایی است که وقتی داخل نان ساندویچی قرار می گیرد لذت خوردن گوشت را برای آدم زنده می نماید. این غذا بسیار باب میل گیاهخواران هم هست
دسر بستنی ساده درست همان چیزی است که در روزهای داغ تابستونی می تواند خستگی گرما و کار را از فکر شما بیرون کند. همین که دست به کار تهیه این دسر خوشمره شوید، همه چیز از یادتان می رود. روزهای داغ تابستانی وقتی از شدت گرما کلافه اید و دنبال یک خوراکی خنک برای...
کیک با شیره انگور بسیار ساده است و شما می توانید به دلخواه آن را با میوه های مختلف تزیین کنید.
بهداشت اولین قانون یک غذای باکیفیت و لذیذ است. از آنجایی که غذاهای تهیه شده در محیطی بهداشتی هم سالم تر و هم لذیذتر خواهند بود ، می توانید هنگام آشپزی از کلاه آشپزی بهره ببرید. در ادامه با کاربردها و مزایای کلاه آشپزی بیشتر آشنا خواهید شد.
وقتی خودتان می توانید کرم مرطوب کننده دست ساز درست کنید، چرا مرطوب کننده های شیمیایی گران قیمت را می خرید.
خورش خلال بادام کرمانشاهی یک خوشمزه و خوشرنگ پر از گوشت های قیمه شده، خلال بادام و زرشک و گلاب است. از زمان های دور مردم کرمانشاه برای پذیرایی از مهمان و به عنوان خورش خلال را به عنوان یک و رسمی تدارک می دیدند و این رسم هنوز هم ادامه دارد. کرمانشاهی ها اعتقاد...
کیک وانیلی بسیار خوشمزه است و بافتی لطیف و نرم دارد. طرز تهیه این کیک در خانه آسان است، به گونه ای که دیگر به کیک های آماده بیرون روی نخواهید آورد. این که آیا شما در حال تهیه کیکی برای جشن تولد، عروسی یا صرف یک گردهمایی محبت آمیز هستید، سخت است کیک وانیلی...
با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی آشنا شوید و با طبخ آن در منزل، یک مهمانی درست و حسابی به راه بیندازید.
طرز تهیه میرزا قاسمی از جمله دستورهای آشپزی ست که هر کسی باید آن را بلد باشد؛ مخصوصا این روزها که قیمت گوشت و مرغ سر به فلک کشیده است و معلوم نیست آیا می توان تا چند وقت دیگر غذاهای گوشتی درست کرد یا باید به فهرست غذاهای فراموش شده اضافه شوند!
تهران (پانا) - برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا تنها مصرف دارو کافی نیست، بلکه در مواقع سرماخوردگی و آنفولانزا باید به برنامه غذایی و غذاهای مصرفی خود نگاه ویژه ای داشته باشید.
حلوا جزو دسر های سنتی بسیار پر هوادار است. با اینکه مرسوم هست که حلوا را برای مجالس عزاداری آماده نمایند ولی از حلوا در بسیاری از مجالس مذهبی و سفره های ماه رمضان هم استفاده می گردد. حلواهای بوتیکی که در چند سال اخیر بسیار پرهوادار شده اند بسیار مناسب...
هزاران سال است که ایرانیان یلدا را جشن می گیرند و از زایش دوباره خورشید در اولین روز زمستان استقبال می کنند. این شب با فرهنگ عامه ما ایرانی ها گره خورده است و همه ما بخشی از خاطرات کودکی مان را با شب یلدا ساخته ایم. درست در آغاز فصل زمستان که طولاترین شب...
رزماری نام یک گیاه مدیترانه ای و دارای رایحه خوب و معطری ست. اصولا آن را در ادویجات بکار می برند و در بیشتر چاشنی ها مورد استفاده است. میتوان گیاه رزماری را از خانواده نعنا قرار داد با طعم خاص و بینظیر، بیشتر در انواع سوپ ها و خورشت ها و سالادها کاربرد دارد....
کرم بروله که با نام های کرم سوخته، کرم کاتالانا یا کرم ترینیتی هم شناخته می گردد محبوبترین دسر در جای جای فرانسه محسوب میگردد و دارای ترکیبی غنی از کرم کاستارد با رویه ای کاراملی نازک ، ترد و شکننده است.